

Olijfolie uit Umbrië
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Deze unieke olie dankt zijn naam aan de vijf maancycli tussen de bloei van de olijfbomen en de oogst. Producent Frantoio Gaudenzi oogst zijn olijven voor deze olie een maand eerder dan de traditionele Umbrische oogst, die half november plaatsvindt. De innovatie van deze vroege oogst maakt de olie intenser, met een fris aroma en bittere noten. Quinta Luna is een aromatische olijfolie met de ziel en persoonlijkheid van Umbrië, uiterst complex maar evenwichtig, en daardoor oneindig veelzijdig. Dit is het soort gewaardeerde olijfolie dat bedoeld is om in het midden van de tafel te staan; slechts een paar druppels kunnen de smaken van gebraden vis of steak, verse tomaten, soepen of salades versterken.
Blend van de volgende olijfsoorten: 80% Maraiolo, 5% Leccino, 15% Frantoio