- Niet op voorraad


Romig, fris, vleugje zoet, eucalyptus.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
De smaak begint met een romig mondgevoel, daarna volgt frisheid, een vleugje zoet en tot slot komt de intense eucalyptus smaak van verse kardemom naar voren. De kardemom komt uit Kerala, India. Hier vind je de Cardamom Hills. Annu verbouwt hier met haar organisatie Graamya meerdere specerijen, waaronder deze Njallani kardemom. Graamya werkt samen met diverse boeren om het gebruik van inheemse specerijensoorten te herintroduceren. Deze kardemom peulen komen uit de Cardamom Hills in Kerala, India. Hier produceert Graamya specerijen met respect voor de natuur. Dit begint bij het gebruik van inheemse varianten die zich hebben aangepast aan de omgeving en hierdoor geen pesticiden nodig hebben. De kardemom plant is een soort menshoge palm met bij de grond bloeiende stengels, waaruit de peulen zullen groeien. Laat je niet misleiden door een bobbeltje, plekje of oneven formaten van de peulen. Deze Njallani variant is een stuk smaakvoller dan commerciële varianten die groter zijn en allemaal dezelfde looks hebben.
Zuid-India