- Niet op voorraad


Piepkleine rits-rats blikjes, echt lekker en gezellig op tafel
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Proefnotitie: een vlezige textuur met een zilte, bittere smaak met rokerige tonen van nootachtige amandel. Deze met ansjovis gevulde variant is ook lekker op een pincho.
Deze typische groene olijf uit Sevilla (Spanje) is redelijk groot en vlezig. Manzanilla betekent 'kleine appel' in het Spaans, een vergelijking met de vorm van deze olijf. Het is ook dé olijf die vaak in cocktails wordt gebruikt. De klassieke Martini olijf.
Om de olijf te kunnen eten, dompelt men ze in een zoetwater- en loogbad, waarna ze grondig gespoeld worden om ze vervolgens uit laten harden in een natuurlijk zeezoutpekel gedurende ongeveer drie maanden.
Koud serveren!
Manzanilla olijven, water, vulstof 6% (water, ansjovis, stabilisator (natriumalginaat)), zout, smaakversterker (mononatriumglutamaat), zuurteregelaars (melkzuur, citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur). Bevat vis. Kan sporen bevatten van amandelen, zuiveleiwitten, sulfieten en botsplinters.