Aceto Balsamico di Modena IGP
Product wave
  • Aceto Balsamico di Modena IGP

Andrea Miliano

Aceto Balsamico di Modena IGP

0,5L

Balsamico Azijn, donkerbruin en zoetzuur

10 per stuk
Inclusief belasting
Aantal
Toevoegen
Op voorraad

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

biologisch Omschrijving

Balsamico mag alleen balsamico heten als het is gemaakt in de buurt van Modena, het is een beschermde naam van herkomst. Bij de Balsamico Azijn IGP wordt druivensap van (grotendeels) Trebbiano druiven gedurende 24 uur op 40 graden ingedampt. Deze ‘mosto cotto’ wordt in verschillende verhoudingen gemengd met wijnazijn en in eiken vaten van 200 liter minstens 3 maanden gelagerd. Als men de azijn langer dan drie jaar laat liggen mag er ‘Invecchiato’ op het product worden vermeld.

Ingrediënten

Wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, kleurstof: karamel (E150d), zuurgraad 6%

Voedingswaarden

Allergenen

Bevat sulfiet

Land van herkomst

Italië

Ingrediënten

Wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, kleurstof: karamel (E150d), zuurgraad 6%

Voedingswaarden

Allergenen

Bevat sulfiet

Land van herkomst

Italië

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.